Workshop

WORKSHOP ZELFVERDEDIGING
Een evenement boeken? Deze workshop is de perfecte aanvulling op een lange vergaderdag maar ook prima geschikt als onderdeel van de personeelsdag. Met je vriendinnen oefenen om die handtastelijke kerels aan te pakken? Deze workshop is een zeer probaat middel. Boek deze workshop van 2 uur met collega’s, vrienden, vriendinnen of familie!

In de workshop zelfverdediging leer je op een ontspannen manier handtastelijkheden op gepaste wijze te pareren en hoe je weerbaarder wordt. We leren hoe en op welke momenten je het best kunt verdedigen. We beginnen met een korte warming up en nemen dan de basistechnieken door om vitale lichaamsdelen zo effectief mogelijk te raken. Je leert handige technieken om aanvallen te weren en te beantwoorden.

De workshop is inclusief professionele instructeur, zaalhuur en een sportdrankje tussendoor, plus na afloop naar keuze een kopje koffie/thee met appeltaart, of frisdrank met een broodje kroket/frikandel.

Prijs: Van 10 tot 30 personen: € 30,- p.p. incl. BTW

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers (10) voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken. De workshop is eventueel naar wens uit te breiden. Tijdens de workshop kun je gemakkelijke kleding dragen zoals bijvoorbeeld een trainingsbroek en een t-shirt.