Contact

Contact

Kom eens kennis maken
ToriRyu is makkelijk te bereiken, wilt u telefonisch contact bel dan even met onderstaand nummer of stuur een mailtje. Wilt u een keer een les bijwonen of een proefles volgen, kom dan langs op een avond dat er lessen zijn. U kunt ons vinden via onderstaande routebeschrijvingen. We geven u graag meer informatie of beantwoorden uw vragen. Ouders mogen ten alle tijden de lessen van hun kinderen bijwonen, vaak is dat de eerste keer heel prettig voor kinderen. Ook bij examens zijn ouders en familie van harte welkom om de verrichtingen te zien.

Adres zaal:

Ulftsestraat 30
Etten

Correspondentieadres:
Oude Doetinchemseweg 20H
7038 BH Zeddam
T: 06 20013144

U kunt ook een mailtje sturen:
rits@toriryu.nl of rits.graafland@gmail.com

Routebeschrijving

Vanaf de A18:

Neem de afslag Doetinchem (McDonalds). Sla rechtsaf richting Ulft, vervolg de weg (± 4km) tot aan de stoplichten. Bij de stoplichten linksaf richting Etten. In Etten de tweede straat rechtsaf  (Ulftsestraat). U vindt de zaal na ongeveer 250m aan de rechterkant (Zozijn – ’t Laer).

Vanaf Varsseveld / Terborg:

Neem de Terborgseweg richting Terborg. In Terborg rechts op de t-splitsing (Silvoldseweg). Ga linksaf op het St. Jorisplein, richting Etten. Vervolg de weg (± 1km), over de brug, langs de Gamma. Sla linksaf na Café Tiemessen (Ulftsestraat). U vindt de zaal na ongeveer 250m aan de rechterkant (Zozijn – ’t Laer).

Vanaf Silvolde: 
Rij richting rotonde Slingerparallel/Ettenseweg in Ulft en neem de afslag Ulftsestraat richting Etten. Na ± 2km vindt u de zaal aan de linkerkant van de weg, net binnen de bebouwde kom van Etten (Zozijn – ’t Laer).

Vanaf ‘s-Heerenberg / Zeddam: 
Rij op de rotonde bij ’t Tolhuis richting Terborg (Terborgseweg N335), vervolg de weg tot aan de stoplichten. Kruispunt oversteken. In Etten de tweede straat rechtsaf  (Ulftsestraat). U vindt de zaal na ongeveer 250m aan de rechterkant (Zozijn – ’t Laer).